dijous, 15 de març del 2007

Indicis al 22




Ens han arribat indicis que al Bailen 22 si exercia la prostitució i que es per això que l’han tancat...
Des de Xisca de Gardi volem desmentir categòricament aquest rumor, al 22 del carrer Bailen de Barcelona, igual que a la llibreria 22 de Girona, el que si feia i esperem que si pugui tornar a fer era cultura...
Cultura amb majúscules, perquè es allà on membres de Xisca varen començar a dir les primeres paraules amb rus i es allà on va començar el famós programa de parelles lingüístiques.
Per tant senyor Hereu no ens tanqui un templa de la cultura rusa a la capital de Catalunya!!! Que diríem els catalans si ens tanquessin el casal de Catalunya de Buenos Aires o la casa de Catalunya de Paris???
A Xisca de Gardi li puja la mosca al nas... esperem una reconsideracio i unes disculpes publiques de qui ha decidit tant injust tancament...

12 comentaris:

sensaciones ha dit...

Faltes a corretgir:
1- i que és per això
2-que s'hi pugui tornar a fer...
3-perquè és a allà...
4-primeres paraules en rus i és allà
5- per tant, senyor Hereu...
6- un temple...
7- de la cultura russa
8- Què diríem els catalans....
9- París
10-públiques


Por ser catalanistas no domináis mucho vuestra lengua

mastegatatxes ha dit...

Molt bé sensaciones, feia temps que no apareixies. Benvinguda i molt ben fetes les correccions. Per cert, ja tens parella lingüística?

Anònim ha dit...

noia veig que les branques no et deixen veure el bosc...
aixo jo en dic ser cur de mires...

sensaciones ha dit...

perquè mira el bosc si pots mirar les branques anónimo?

mastegatatxes ha dit...

Sensaciones, a veure si escrius alguna cosa. Per cert, aquest vespre fem un xou a l'Ateneu. Ja sé que és una mica tard per avisar-te però és que a Xisca de Gardi les coses van així.

sensaciones ha dit...

Pues allí nos vemos...

Josep Oliveras ha dit...

Sensaciones, tens tota la raó, en Maria Vaqueta escriu amb els peus. Però és un bon xaval. És un dels nostres. Se li perdona. A més, com que de petit petit criava conills porquins, s'ha tornat un verro i només pensa que enfilar-se per darrera de les femelles. És el segon calent d'orelles després d'en Bertus. Premi especial: en Pep, que consti. Sensaciones, vols ballar?

Anònim ha dit...

La sensaciones no sap el que és ser un lliurepensador defugint de l'anacronisme i la dictadura d'en Peio Fabra...a casa sempre s'ha esperxat la pilota, se'ns en carda tot i ens fotem les xuies per sopar i fem anar les xurriaques amunt i avall del carrer Sant Martirià

sensaciones ha dit...

Perdón por mi ignorancia, confundí vuestros vulgarismos con faltas de ortografía. Debe ser porqué todavía no domino muy bien vuestra lengua.

Me arrodillo ante vosotros como forma de disculpa.

mastegatatxes ha dit...

Si t'arrudilles la cosa pot pujar de to. Vols prendre res?

sensaciones ha dit...

vuestra sensibilidad me deslumbra...

mastegatatxes ha dit...

I encara no has vist res...