dilluns, 18 de juny del 2007

Ava Gardner

Diuen que l'Ava Gardner no deixava res per verd i és per això que a Xisca de Gardi ens empreja no haver nascut una mica abans i, si hagués pogut ser, cap a la part de Tossa. Resulta que l'Ava Gardner va ser a Tossa filmant una pel·lícula d'aquelles del temps de Jolibud que es deia Pandora. A Tossa, de l'Ava Gardner se'n va enamorar en Màrius Cabré. I la Gardner li va regalar aalguna revolcada. Però aquella dona no estava pas per en Cabré perquè li agradava més en Dominguín, que també era torero ccom en Cabré però es veu que tenia més glamur. les dones, ja se sap, a vegades no toquen ni quarts ni hores quan es tracta de triar els homes. Diuen que la Gardner es va enamorar com una boja d'en Dominguín i que l'endemà de passar la primera nit junts, es va despertar i va veure el torero posant-se els pantalons. «Què fas», li va preguntar ella ben estranyada. L'altre se la va mirar, va tornar a baixar la vista per cordar-se la bragueta i li va respondre amb tota la calma del món: «On vols que vagi. Vaig a explicar-ho.»

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivament. Però no podem oblidar que enmig de tanta rebolcada, es va presentar el gran Frank Sinatra, que va venir exprés de California per saber què collons estava fotent la seva dona. El que està clar és que si jo sóc l'home de la Gadner la duria emmanillada.

Anònim ha dit...

A mi m'agradava més la Dietrich. Tenia més cara de dolentota...

Anònim ha dit...

Sóc l'Anòmim Pilé 43, a mi m'agrada més la Dama d'Elx.

Anònim ha dit...

Esteu tocats dels collons. Una dona que faci venir en Frank Sinatra per lligar-la abans no s'hagués repassat mitja Europa es mereix, com a mínim, un brindis a la Torre de Pujarnol

Anònim ha dit...

Per cert, sóc l'Anònim X

Anònim ha dit...

No hi toqueu vores. La millor, sens dubte, és la Sofia Loren. Un bé de déu de dona ben posada, amb les carns al lloc que toca i en abundància justa.

Cony, si encara està bona ara!

mastegatatxes ha dit...

Pia Almoina, tens raó amb la Sofia Loren però la Gardner estava bona de collons. Mira si estava bona que no la vam veure mai i li trobem

sensaciones ha dit...

A ver cuando aprendéis que las mujeres son algo más que un pedazo de carne. A partir de este momento seguro que las relaciones os funcionan mucho mejor.

Anònim ha dit...

Òstia, tu, un altre anunci de compreses. Deuen sentir el temps.

Si les dones fossin alguna cosa més que un tros de carn, serien homes. Que la natura és molt sàvia, maca.

Anònim torracollons interí

emma woodhouse ha dit...

I alguns homes, si no fos pel tros de carn que teniu entre les cames, no serieu gens interessants...

Anònim ha dit...

Doncs a mi no m'interessen ni per aquest tros de carn, ja ho veus...

Anònim torracollons interí

emma woodhouse ha dit...

Tu t'ho perds...