dilluns, 18 de juny del 2007

A veure que farem

Xisca de Gardi viu amb preocupació la presència d'algú que no ha entès el sentit d'aquesta vida. Serem breus. En aquest blog no està permès prohibir. Només no està permès permetre que ningú prohibeixi. Estic tan emprenyat de veure que hi ha algú que suprimeix comentaris -tot i que de meus no n'ha suprimit cap- que només se m'acut dir-li que valdria més que se suprimís ell mateix.

4 comentaris:

ginfizzera ha dit...

De veritat estàs eprenyat?

mastegatatxes ha dit...

Home, a tu què et sembla. No sé qui collons és que suprrimeix comentaris però no m'agrada gens. Ara imaagina't per un moment que n'escrius un que no li agrada a algú, te'l suprimeix per la patilla i oca't els collons. Com que no li agrada no es llegeix. les coses no van així. Si no li agrada el que li diuen que s'hi torni amb eelegància. A Xisca de Gardi som gent vulgar i ordinària però no fem callar a ningú.

ginfizzera ha dit...

doncs jo no els he suprimit. que quedi clar. TOt i que el gili anònim digui el contrari. Me la sua si no li agrada. Tita petita i avorrida....

sensaciones ha dit...

A ver mastegatatxes, nadie puede suprimir tus comentarios , sólo puedes suprimirlos tú. El/la chico/a que los suprimió , suprimió sus propios comentarios o sea que ya puedes relajarte otra vez.