dimarts, 12 de juny del 2007

Els randells ja són aquí

En Mastegatatxes parlava que els mosquits són un dels pitjors enemics de Xisca de Gardi. Té tota la ruó. No hi ha pitjor bèstia que el mosquit o el randell que et visiten per fer-te mal. Sense que tu els hagis fet res, ells vénen i et burxen. No bevem hendricks perquè aquestes bèsties se n'aprofitin. No bevem bon xampany perquè ells en gorregin de mala manera. No tastem dels millors vins de Vilavenut perquè els randells en beguin a galet directament de les nostres venes. Es un abús. El pitjor d'aquestes bèsties és que solen atacar en hora foscant, de nit o al capvespre, es pot dir que amb una traïdoria que no fa per les nostres latituds de gent enraonada. Se'ls sent voleiar per l'habitació, amb aquell brunzit molest i malparit, t'ataquen a dins i a fora del llençol, a vegades t'ataquen dins la manta. I llavors et ve aquella escorissó que sembla que t'hagin disparat una bala sobre la pell. Es una cremor de ganivet roent, que acostuma a provocar una gratera que no és d'aquest món. Com més et grates, més ganes tens de gratar-te, com si haguessis caigut en una addicció que et deixaria sense sang, sense pell, sense ossos si convingués. Es curiós però quan obres el llum, el mosquit enlloc. Saben amagar-se, saben passar desapercebut, saben fugir dels primers contratacs. Quan tanques el llum i penses que ja és fora, el randell torna amb ganes de seguir bevent de tu mateix, d'atipar-se com un lladre, de saquejar-te tota la sang. Quan a la fi l'esclafes amb una sabata, amb una camisa, amb l'americana, amb el que faci falta, el més habitual és que el mosquit et deixi el seu últim regal: una esquitxamenta de sang sobre la paret acabada de pintar, sang que és teva i que ell ha degustat amb la seva fal.lera de sempre. Viuen poques hores, però les suficients com per deixar una estesa de pessigades, de mullenes de sang, de nits sense poder dormir, d'emprenyaments, de ràbia i de dolor.

11 comentaris:

mastegatatxes ha dit...

Xisca de Gardi ha de declarar la guerra als mosquits, als randells i a la mare que els va parir. O ells o nosaltres. Dormilegues de la comarca aixequeu-vos!! Prenem les pales matamosques i mosquits i esclafem la invasió que ens ve a pertorbar les migdiades i les nits amb la finestra oberta!! Guerra al mosquit segadors!!

ginfizzera ha dit...

Jo també m'apunto a aquesta guerra! Cabrons mosquits que amb una sola nit ja tinc 4 picades! A mi que m'agrada taaaaaant dormir amb la finestra oberta!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Digue'm on vius, que vindré amb el meu matamosquits.

ginfizzera ha dit...

Primer necessito referències.... Sóc una noia moooolt primmirada.....

Anònim ha dit...

Ginfizzera, quines referències necessites? Quantes en vols?

Josep Oliveras ha dit...

Ginfizzera: les meves credencials són: manyagoi, bon nano i de la broma. Què et sembla? Ah, sé cuinar.

ginfizzera ha dit...

Benvolgut anònim. Totes les referències que vulguis... No tinguis por en fer-te pesat..

mastegatatxes ha dit...

Vols referències físiques o intel·lectuals? T'estimes més tocar a o imaginar?

ginfizzera ha dit...

Intel·lectuals per suposat! Les considero les més importants. Oi que coneixes aquella que diu que l'òrgan més eròtic però també més misteriós és el cervell? La primera part, el dir que és eròtic, últimament em rellisca força, però que és el més misteriós cada vegada m'inquieta més... La ment i per extenció també la intel·ligència és una de les coses que més m'interessen en qualsevol persona que conec.

Referències físiques? És evident que l'aparença condiciona, però si no hi ha un bon fons, malament. A la llarga tot acaba pengim penjam, i la única cosa que et queda és la teva capacitat interior i la teva intel·ligència......

Tocar o imaginar? Les dues coses, però cadascuna d'elles al seu moment....

Apa mainada....

Anònim ha dit...

A mi m'agrada imaginar-me que estic tocant

ginfizzera ha dit...

Depèn de què toques, benvolgut anònim.... Hi ha coses i coses hi ha.... i que cadascú faci servir la imaginació pel que més li convingui