dijous, 21 de juny del 2007

ull de xisca de gardi

uah. l'ull que tot ho veu actua.

acció 1.
borrat de tots els usuaris del blog en 6 hores.
acció 2.
només es torna a escriure amb identificació (ara ens coneixerem tots) i prèvia acceptació del GRAN GURÚ DE XISCA DE GARDI.
acció 3.
no hi haurà cap entrada anònima
acció 4.
vaig a fer una cervesa

signa
LA MÀ DE XISCA DE GARDI AMB ELS PODERS DIGITALS DEL GRAN XISCA.

fins aviat

25 comentaris:

Unknown ha dit...

come to daddy

sensaciones ha dit...

caracul

sensaciones ha dit...

Hola em presento sóc la sensaciones més coneguda com Meritxell.

sensaciones ha dit...

el meu mail és mrodr71@hotmail.com. Sisplau agrega'm al blog que des que no hi puc escriure tinc crisis nervioses.

emma woodhouse ha dit...

Què collons passa en aquest blog! Tothom s'ha tornat boig o què?

Daddy?

Farriolera, semi-bassona de la Ginfizzera.

Unknown ha dit...

poseu gmail i identifiqueu-vos. els que volgueu escriure.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
emma woodhouse ha dit...

La meva identificació és

farriolera@gmail.com

També vols que et digui qui sóc? Ja ens trobarem per Banyoles algun dia i en parlem no?

Anònim ha dit...

...

Anònim ha dit...

Els cronistes de banyoles-universal han fugit a un altre blog farts de tant xivarri i tanta discusió trivial, que ho sapigueu.

sensaciones ha dit...

Per què ens ho dius? que vols que vinguem a trobar-te???

Anònim ha dit...

és només informació gratuïta

emma woodhouse ha dit...

Sensaciones, que el "niñas rebeldes" ja no funciona.... Sería una bona estratègia per formar la secció fememenina de Xisca de Gardi....

Tu pensa-t'ho!

Anònim ha dit...

Deixeu tranquil.la la comunitat de Xisca collons, no ho vau entendre una vegada, que encara hi haureu de tornar. Hi ha una certa responsibilitat en el fet de retratar la societat banyolina, i per tant, és millor no intervenir quan no hi ha res a dir.Tan d'aldarull els desconcentra. No us entereu de res. Deixeu que els mestres parlin i només escolteu collons.

Meritxell R. Lavall ha dit...

Voldria informar-te de que potser sóc més banyolina que tu. I saps què et dic que jo tampoc tinc ganes d'escriure el teu blog, prefereixo parlar amb banyolins tolerants i oberts de ment. Pel que fa a la farriolera voldria dir-te que estic d'acord en fer el blog nosaltres. Si vols podem seguir amb niñas rebeldes o sino en creem un de nou. Tu decideixes. Què s'han pensat aquests homes!!!! Tant elavar les dones i no saben ni tractar-les!

Lluís ha dit...

Ep!
Escolteu, no havia fet mai cap comentari però havia llegit moltes vegades aquest bloc, m'agrada molt.

No sé de què va la conya de plegar, espero que no sigui veritat i que seguiu escrivint com sempre, ignorant comentaris improcedents que us puguin molestar.

Ànims, xiscagardiants!

xinador ha dit...

M'havien parlat d'aquest blog. Però veig coses rares. Sou els mateixos de sempre? És que he trobat el blog xiscadegardi.blogspot.com i no sé si sou els mateixos o no?

Havia sentit a parlar d'aquesta penya d'un dia que van fer una numeret a l'Ateneu de Banyoles. No sé, la veritat és que en aquest blog de més amunt el xisca.... he llegit coses que no m'han agradat. Un tal comitè s'en fot d'una noia, i la veritat es retrata més com un pellús.... Espero que vosaltres no feu el mateix.

Records des de Sant Gregori

Anònim ha dit...

A tots aquests que tant us sobta el comportament de Xisca de Gardi: sou uns pesats!No mireu tan la tele, collons, el pentàgon us té ben atrapats. Poc en sabeu res de l'essència de Xisca. La crítica d'en Comitè d'Orriols em sembla molt acertada, alguns dels posts més recents carden basarda, aquest no era el seu lloc, són més propis d'un diari íntim. I que consti que els diaris íntims no són gens menyspreables, però són íntims i a poca gent-o a ningú- li interessen.
Prefereixo la sinceritat d'en Comitè d'Orriols mil vegades a les vostres ments sospitosament obertes.

Anònim ha dit...

Ets un llepaculs anònim.
Fes-te de la secta si tant t'agraden.
Els Xisca són uns falsos. Prediquen que estan oberts a tothom, que no posen condicions, només a la llibertat, però són uns snobs, uns pijus i uns elitistes de collons.

Anònim ha dit...

BOICOT A

http://xiscadegardi.blogspot.com

Anònim ha dit...

Visca el snobs, pijus i elitistes!Me'n vaig amb ells!
Ah i sóc una llepaculs més aviat.
No sé que us fa pensar que sóc un home.
Jo també opino sobre dones i sens dubte també sóc feminista. No és contradictori que jo sàpiga.

xinador ha dit...

A ments simples, plaers simples

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Anònim ha dit...

Dober zacetek