dimarts, 19 de juny del 2007

EL HOMBRE




Quedan pocos hombres como Paul. Galante, atractivo, inteligente, apasionado, sonrisa profident....

37 comentaris:

mastegatatxes ha dit...

Sensaciones, per fi. S'ha de dir que en Paul Newman mereix un dinar d'homenatge. És xiscagardià.

ginfizzera ha dit...

On haig de signar per fer-me del seu club de fans xiscagardia?

Anònim ha dit...

Sensaciones, ja ho sé que tu tens permès escriure en castellà però podries canviar el títol pel de L'HOME, si us plau. Em sembla que la sonoritat és millor. I si no fos massa demanar, podries posar el títol en minúscules. Així tindria una major harmonia amb la resta de la tipografia del blog.
Moltes gràcies.
L'Anònim Maniàtic

nosferatu ha dit...

Sensaciones, escriu-ho tot en anglè i així l'anònim aquest potser no dirà tantes collonades..

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb l'Anònim Maniàtic.

Pel que fa a aquesta nena que escriu en castellà, que voleu que us digui, em fa una mica d'angúnia, perquè a mi m'ha insultat a molts blogs per escriure-hi en català, però si a vosaltres us sembla bé, que hi farem, al capdevall és el vostre blog i vosaltres decidiu com ha de ser.

De totes maneres ja té collons que al seu blog no hi escriu res des del 13 de febrer i aquí sembla que poc a poc cada vegada hi és més present. Que potser pagueu alguna mena de quota de cosmopolitisme?

Anònim 1

Josep Oliveras ha dit...

"Sensasiones" és estrany que tu essent espanyola per comptes d'en Newman no hi fiquessis una foto dels vostres actors galans ibèrics: en Martínez Soria, Esteso, Landa...Pajares! Es veu que això de la Unió Europea us està sofistificant a tope, què beveu, ara? Sangria en vasos de còctel?

sensaciones ha dit...

Comitè soy española pero no idiota. Yo también tengo mi culturilla. Si yo pongo un macho ibérico como tú tendrás que quitar Ava Gardner y poner a cambio toda una mujer catalana como es Mari Santpere

sensaciones ha dit...

Por lo que hace referencia a mi blog debo informaros que yo escribo cuando y como me da la gana. No tengo que escribir en mi blog si no me sale de los "pip". Y si alguien tiene algun problema en que escriba en este que me lo diga ahora o calle para siempre.

Josep Oliveras ha dit...

"Sensasiones" ja veig que al costat de la teva "culturilla" nosaltres soms quatre pastors. Ja ens diràs com ens hem de seure a taula i com ens hem de mocar.

Anònim ha dit...

Doncs t'ho dic: m'estimaria més que no hi escrivissis en castellà. Com que ja t'ho he dit, no caldrà que calli per sempre, guapa.

Anònim 1

mastegatatxes ha dit...

Pobre del que toqui a l'Ava Gardner!!!

ginfizzera ha dit...

Ànims sensaciones! Per cert, en Robert Redford pot ser xiscagardià també?

mastegatatxes ha dit...

Sensasiones, sóc jo una altra vegada. Escolta, no et sembla bé això de posar el títol en minúscules que et proposava l'Anònim Maniàtic? A mi poc que em sembla pas malament el que diu. Pel que fa a l'idioma recorda que els idiomes oficials de Xisca de Gardi ssón el català, l'anglès i qualsevol variant del rus. Tu pots parlar en castellà perquè encara no saps prou bé el català. Nosaltres no et direm pas res de si vol escriure en català o no perquè ja en sabem. Ets tu que vas un pas enrere perquè a nosaltres ja ens van ensenyar castellà de petits sense demanar permís. Ara tu tens l'oportunitat d'aprendre una llengua nova, si vols, és clar. Apa, hasta luego te deixo perquè aquí hay un xivarri que no se siente nada

mastegatatxes ha dit...

Sensasiones, sóc jo una altra vegada. Escolta, no et sembla bé això de posar el títol en minúscules que et proposava l'Anònim Maniàtic? A mi poc que em sembla pas malament. Ja quedaria bé.
Pel que fa a l'idioma recorda que els idiomes oficials de Xisca de Gardi són el català, l'anglès i qualsevol variant del rus. Tu pots parlar en castellà perquè encara no saps prou bé el català. I no et direm pas res de si vols escriure en català o no perquè ja en sabem. Ets tu que vas un pas enrere perquè a nosaltres ja ens van ensenyar castellà de petits sense dir-nos si ens semblava bé. Ara tu tens l'oportunitat d'aprendre una llengua nova, si vols, és clar. Si fos per mi, francament, ho provaria.

mastegatatxes ha dit...

Estava a punt de fer una tercera versió del comentari anterior però no se m'ha acudit cap final diferent

ginfizzera ha dit...

mastegatatxes, que et repeteixes! Has menjat all avui? Per lo de repetir-se vull dir...

mastegatatxes ha dit...

No, és que m'encallo

mastegatatxes ha dit...

No, és que m'encallo

ginfizzera ha dit...

I en Humphrey Bogart, que pot ser xiscagardià? Amb el seu barret de costat i el cigarro a la comisura de la boca?

sensaciones ha dit...

A ver, cuando se habla de EL HOMBRE no se puede recurrir a las minúsculas sería bajarle el nivel que se merece. Por cierto, escribo como me da la gana, creo que ya lo comenté antes, parecéis franquistas con tanta normativa. A ver si podéis abrir un poco más vuestras mentes catalanas.

emma woodhouse ha dit...

Sensaciones, no t'alteris. No val la pena dona! Tu fes el que et doni la gana.

emma woodhouse ha dit...

Per cert, no t'ho he dit. Estic amb tu!

mastegatatxes ha dit...

Sensasiones, per mi com si escrius en arameu però tu sabies que els franquistes no deixaven parlar català i no pas castellà?

Anònim ha dit...

Aquesta la Sensacions ja comença a treure's la careta, parla igual que un que conec de Ciutadans-Ciudadanos. Té collons la cosa.
Només se m'acut proposar-li un experiment per que vegi com sóm els catalans: que entri en un blog o un forum o qualsevol cosa similar d'internet i que comenci a posar-hi posts en català. Si no la fan fora els moderadors, els altres internautes li diran de tot menys guapa.

I és que sóm taaaaaant tolerants, els catalans, que fotem fàstic.

I per acabar: fent servir tan a la lleugera el terme "franquista" pot voler dir un parell de coses: o no tens ni puta idea de què va ser el franquisme ni de les òsties que fotien la Guàrdia Civil i els falangistes reciclats en PePeros per parlar en català, ni de les nits que et podies passar al cuartelillo per parlar en català, ni dels problemes que podies tenir per parlar català o ets una provocadora impertinent. Sigui quina sigui la teva personalitat a mi no m'interesseu ni tu ni les teves ínfules de cosmopolita de pa sucat amb oli. com diuen els valencians: a fer la mà!

Anònim torracollons interí fins els ous de demanar perdó per ser català.

Josep Oliveras ha dit...

Començo a no conèixer ningú en aquest bloc. Es hora que cardi el camp. Bona nit.

newoman ha dit...

Com vaig sentir dir un dia a l'Eliseu Huertas: tot és sexe.
Vagis on vagis, facis el que facis, diguis el que diguis...tot va a parar allà mateix.
Per cert, gran tria Sensaciones, en Paul Newman és el meu grand-père(espero que el francès també estigui permès)...
I aprofito per recordar també al cèlebre i guapíssim James Dean, que pobrissó va morir quan encara era massa tendre...i que soni de fons Walk on the wild side.

sensaciones ha dit...

A ver el término franquista hoy en día se utiliza para adjetivar a alguién intolerante y represor. Por cierto estoy todo lo que quieras menos alterada. A mi me alteran cosas más importantes que unos comentarios en un blog jejejej

mastegatatxes ha dit...

Molt bé Sensasiones però a ningú no li agrada que li diguin franquista. Els franquistes són intolerants i tot això però, abans que res, són franquistes d'en Franco i en Franco era un paio que hauria valgut més no haver-lo conegut

sensaciones ha dit...

No hace falta ser tan rencoroso mastegatatxes. La vida después de franco sigue y cuanto más lo recuerdes más valor le darás.

mastegatatxes ha dit...

Però si ets tu que has tret en Franco. Encara en tindré la culpa jo. Dona hauries de ser!!!

sensaciones ha dit...

jejeje mastegatatxes debo decirte que yo a diferencia de tú aprecio mucho el sexo opuesto y lo valoro por sus defectos y virtudes. Encuentro que tanto el hombre como la mujer somos seres entrañables en busca de la perfección.

emma woodhouse ha dit...

Sensaciones. Que diuen que tanken el blog? Què farem les noies xiscagardiane? No pot ser això no creus? Serà ara el moment de crear la lliga femenina? Sé de molt bona tinta que la ginfizzera estava en plena redacció del manifest de les noies dolentes... I ara què farem?

Anònim ha dit...

Xisca de Gardi no admet dones

emma woodhouse ha dit...

I tu què saps si no admet dones?
Que els coneixes? Que t'ho han dit? Que ets misògin? Que no et van les ties?

Què, què, què, què...

Anònim ha dit...

No sóc misògin, ans al contrari. És una qüestió de distribució d'espàis. Hi ha llocs on els homes i les dones poden estar junts; uns quants on les dones hi volen estar soles i d'altres, com Xisca de Gardi, que són com una societat gastronòmica d'homes i a les societats gastronòmiques d'homes no s'hi admeten dones

emma woodhouse ha dit...

Bé però si la cosa va seriosament i finalment diuen que això es tanca, potser si que ens haurem de posar les piles les noies de Xisca de Gardi. No creus?

emma woodhouse ha dit...

Perdò, corregeixo.... Les noies que visitem Xisca de Gardi i que ens considerem una mica com de la familia.....