dilluns, 30 d’abril del 2007

Novetats musicals

Es veu que hi ha dos grups nous de rocanroll a Banyolesa. Un es diu Dom Elsca Lers i l'altre Les Ungles d'en Ralita. Encara no sabem ben bé quin tipus de música fan i tampoc no sabem com es fa perquè la lletra torni a sortir escrita normal en comptes de tirada cap endavant. Tanseval, anirem escrivint així que tampoc no queda tan malament. Dèiem que aquestes bandes encara no han debutat en públic i no ho faran fins que acabin de tenir enllestides les cançons. De moment, Xisca de Gardi només els ha sentit de lluny i una mica, tot s'ha de dir, semblava com si algú hagués deixat anar una cadira escales avall. Però si a ells els agrada que soni aixío doncs endavant, no seré pas jo qui els digui res perquè de música no hi entenc ben res i als concerts hi vaig ben bé perquè hi ha senyoretes estupendes i cervesa.
Ara la lletra surt negra i no hi ha manera que quedi vertical. És igual. Allò que dèiem. Resulta que els Dom Elsca Lers i les Ungles d'en Ralita es van conèixer de resultes de l'enderroc de Can Castanyer. Uns hi assajaven d'amagat i quan les màquines hi van passar per sobre es van quedar sense micros i sense peus de micro; el bateria va perdre els pals; el del piano no va trobar mai més les partitures i tot plegat va ser un desastre. Van parlar de desfer el grup perquè sense local no podien assajar, sense assajar no podien fer cançons i un grup sense cançons, què voleu que us digui, no va enlloc. Estaven abatuts però el cantant va recordar que n'hi havia un de molt a prop de casa seva que també tocava en un grup i assajaven en un garatge prou gran per encabir-hi dues bandes. Li podien demanar, van convenir els altres. Es podia fer, però hi havia un problema. El cantant dels Dom Elsca Lers li havia fotut una xicota al guitarra de Les Ungles d'en Ralita. Havien tingut raons de part de bo. Li podia anar a demanar el local però no li podia tornar la xicota perquè ja havia anat a parar a les mans d'un altre. El tema era delicat però al final no se sap com va anar però es van entendre i es van repartir les hores del garatge per assajar.
Des d'aquella feta no se n'ha tornat a saber res més. Només que van assajant i que un dia d'aquests faran un concert en un lloc indeterminat de Banyoles. Deien que ho volien fer a la plaça dels Estudis, per inaugurar-la però només és un rumor. És igual que s'aprenguin les cançons i quan se les sàpiguen ja els hi trobarem algun escenari. Mira, al final això de la lletra s'ha solucionat.