dilluns, 16 d’abril del 2007

Visca La 3a República

L´única República que va resistir el franquisme serà aviat una zona pública de serveis íntims, cosa que ens omple de satisfacció.
Avui aquella República que no va derrocar ni en Franco, és avui una parada de la Teisa i una benzinera a tocar de Riudellots de la Creu, a Palol de Revardit.
No és gaire res, però aviat hi haurà un nou servei d'habitacions. A La República s’hi menjava bé, però la nova propietària, una famosa senyoreta, ens ho van tancar farà un any i mig per posar-hi el seu negoci.
Segons vam llegir aquest dia a El Punt en un article breu dirigit pel servei de contraespionatge de Mossad, «no hi tornaran a obrir cap fonda, però que hi haurà habitacions, d’aquelles en què el client no s’hi pot adormir, ja que la transacció dura el que dura»
Xisca de Gardi vol ser a la inauguració. Que la madame posi el xampany en fresc. I que en el cartell d'aquesta República, hi posin una Marianne que en comptes d'ensenyar un pit ensenyi les dugues metes.
Visca la III República!

2 comentaris:

mastegatatxes ha dit...

VISCA!!!!

Josep Oliveras ha dit...

Estimat Tallaferro, un servidor es plantarà amb un sofà ratat davant de la III República, a l'espera que alguna divinitat em faci passar cap a dins. Amics, Visca La Llibertat! Amunt la Fraternitat i endavant amb la Igualtat. Però sobretot: xampany en fresc, hores llargues i excursions amb els confrares.