divendres, 11 de maig del 2007

8000 visites

Estranyament hem arribat a les vuit-mil visites. I això que en Pep no ens ve a veure mai, a en Pep ens l'hem de trobar pel carrer o el dimecres a l'hora del mercat. I això que en Quelfu encara no en sabia res, i que el Príncep del Gintònic té massa feina, i el meu barber en Josep Masó va massa atabalat, o en Jimmy que tampoc ens visita perquè ell només té al cap l'economia del món. Estranyament hem arribat als vuit-mil i això ja és un cim, i això ens porta a pensar que entre nosaltres ens devem haver mirat, si fa no fa, dues mil vegades cadascun. Però no importa. Nosaltres sempre ens hem agradat. Ara ens mediquem per fer baixar l'autoestima. Nosaltres, en tot cas, seguirem escrivint perquè hem vist que ens miren al Canadà. I això ens fa estar orgullosos. Algú enmig dels grans boscos es connecta a Xisca de Gardi per tenir notícies del planeta universal Banyoles. A diferència de l'Albert Serra que s'apostrofa com a "ultralocal" nosaltres ens abanderem com a "ultracomarcals". I queda dit, i re més per avui.

2 comentaris:

locartellà ha dit...

Està molt bé !! aviat hi hauran més visites que habitants a Banyoles. I si a la capital de la comarca, ja som més de 16.000, ja estem ben bé a la meitat !

mastegatatxes ha dit...

Comità d'Orriols, jo proposo que quan arribem a deu mil tanquem la paradeta. O potser no. Deixem que es desfermi l'eufòria i que ens adorin. Deixem-nos anar i convertim-nos, per fi, een l'objecte de l'adulació infinita de tota la comarca, de tot el país, del planeta, de l'univers sencer. Deixem que la vanitat governi les nostres vides i construim un palau en honor a la Meritxell