dilluns, 7 de maig del 2007

Volem un monument

Soms tan ben parits que ens mereixem un monument. Un monument colossal, a l'entraada de Banyoles, que es vegi des de tota la comarca, que faci interferències als satèl·lits, que deixi petita la muralla xinesa. Ens mereixem un monument per tot el que signifiquem. Pel que som, pel que no volem ser. Ens han de fer un homenatge i els dies de la setmana haurien de portar els noms de les nostres muses. Volem un monument amb flors, amb una font que tingui un raig de xampany inacabable, envoltada de senyoretes estupendes. Volem que el món sàpiga que no soms millors perquè seríem il·legals.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per quan la identitat de rosegacebes?
Quan sabrem que es un "membre" ros del col·lectiu Xisca de Gardi?
Que tot es un muntatge per fer pujar l’audiència?

Anònim ha dit...

Estic d'acord. segur que tot plegat és un muntatge organitzat per en Mastegatatxes i el Comitè d'Orriols, manipuladors màxims, indígenes de la mentida i cabdills de la infàmia.

Anònim ha dit...

Em feu rumiar, senyors meus, que hi ha un altre món apart de la resta del món.

Josep Oliveras ha dit...

Gràcies, dolç anònim pels serveis prestats: ara cobrem de la NASA, la CIA i altres empreses de rigor per l'audiència aconseguida. Rosegarates: tindràs un vermuth pagat de part nostre. Tot i que nosaltres paguem amb bitllets falsos.

Anònim ha dit...

D'acord, però que hi hagi popets. Però no aquests monstres que aquí a secà en dieu popets i que a casa meva se'n diuen pops, no. Vull popets d'aquells que el més gros fa la mida de l'ungla del dit petit; vamus, popets de veritat. I si pot ser amb ceba, m'encanta la ceba.

El tema dels bitllets, ja us entendreu amb el cambré, a mi tampis.

Ja direu on quedem.

Rosegacebes

Anònim ha dit...

NO EMPEZEMOS A CHUPARNOS LAS POLLAS.....ajajaaj