dissabte, 12 de maig del 2007

Espectador de carod rovira a banyoles



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Creia (be, no) que no parlàveu de política local i molt menys que ensenyéssiu les vostres preferències.. Ai, ai, aquest xampanyanillu que us cardeu ...

Josep Oliveras ha dit...

Aquesta foto és llançada des del nostre satèl.lit rus situat a Melianta. Xisca de Gardi no és de cap partit polític perquè, en realitat, els domina tots. Tenim gent infiltrada a tot arreu des del Segle XIV. Això sí: soms partidaris del Partit del Monestir, de Can Garriga, de Can Bernat, i de la resta de coses que ja sabeu.

Anònim ha dit...

Hi éreu tots, el col·lectiu Xisca de Gardi,a escoltar el/s amos?

Anònim ha dit...

si i erem tots...
algun problema???

Anònim ha dit...

També ets dels assalariats d’ERC ?

Anònim ha dit...

També ets dels assalariats d’ERC ?

Anònim ha dit...

Xisca de Gardi no té amos, té mestresses. Xisca de Gardi només té una missió històrica: redimir les pobres criatures que pequen insultant-nos.

Anònim ha dit...

Entre aquests comentaris se sent molt de tufillo rata...

Anònim ha dit...

D’acord, les rates son ganyones.

mastegatatxes ha dit...

SAquesta foto és d'un banyolí il·lustre del carrer de la Barca. Aquest banyolí il·lustre pot anar a veure els mítings que vulgui. És un tros de la Banyoles delicada que s'interessa per tot el que passa a la plaça major. Ve en Carod i el va a escoltar amb educació. Vindrà el president de la Generalitat i li anirà a donaar la mà. Vindrà el circ Medrano i s'hi acostarà per veure què hi fan. Faran qualsevol cosa i l'apreciarà amb senzillesa sense fer tuf de res perquè les bones persones sempre fan bonaa olor.

Anònim ha dit...

els de Xisca no som rates som ratbufos i tot banyoles ho sap!!!

maria vaqueta ha dit...

ufff...
jo vaig passar llista i vaig veure que no faltava ningu